Mons Mellis

Franciză

Franciză

Mons Mellis

Mons Mellis – Brutărie artizanală autentică!

Mons Mellis reprezintă la acest moment singura franciză 100% românească din domeniul brutăriilor artizanale, ce are ca scop acoperirea națională pentru a crea un brand puternic, autohton.

În 2014 Mons Mellis își deschide porțile, devenind prima brutărie artizanală din Brașov. Clădirea în care a funcționat încă din 1934 prima lăptărie a cooperativei sașilor din Hărman devine astfel primul spațiu de producție al viitoarei francize Mons Mellis, franciză care de-a lungul anilor s-a regăsit și se regăsește cu brutării artizanale în marile orașe din România: Brașov, București, Constanța, Pitești, Târgoviște, Timișoara, Satu Mare, Botoșani. Premiile obținute și participarea de-a lungul timpului în concursuri naționale și internaționale garantează calitatea excepțională a produselor noastre.

Inovația combinată cu tradiția ne definește ca brutărie artizanală autentică!

Produsele noastre

Pe rafturile Mons Mellis găsim următoarele categorii de produse:

- produse de brutărie artizanală: specialități de pâine precum ciabatta, baghetă frantuzească, secară bavareză, soprana, secară, secară cu chimen, multicereale, pane cunzatu, pâine cu turmeric, pâine Pompei, pâine cu făină spelta, cozonaci, pască, etc. Toate aceste produse sunt de o calitate exceptională, la conceperea si fabricarea lor luându-se in calcul numai materie primă de cea mai bună calitate, precum si ingrediente ale căror valențe curative au fost demonstrate de-a lungul timpului. Procedurile de producție folosite sunt tradiționale si artizanale, fiind inspirate din brutăriile artizanale franceze, italiene si germane.

- produse de cofetarie: prăjituri de casă, ciocolată de casă, o gamă largă de biscuiți după rețete proprii

- produse de băcănie sub marca proprie Mons Mellis și nu numai: biscuiți cu făină spelta, musli, dulcețuri, făină spelta, ulei de măsline, vin, bere artizanală, apă minerală la sticlă, etc.Toate produsele existente pe rafturile noastre sunt strâns legate de pâine, nu fac notă discordantă și sunt ales selecționate pentru satisfacerea exigențelor clienților noștri.

De ce să intrați în familia Mons Mellis?

Pentru că noi facem una dintre cele mai bune pâini din țară!
Poți beneficia și tu de pasiunea noastră.
Pasiunea noastră va deveni și pasiunea ta.
Împreuna putem să ducem Mons Mellis pe plan național.
Unirea mai multor brutării sub același nume al calității va crea un lanț de brutării puternic, dedicat românilor.
Calitatea produselor noastre a fost recunoscută in competiții de experți naționali și  internationali.
Avem expertiza necesară pentru a oferi produse de calitate la prețuri corecte.
Avem clienți de calitate care ne susțin în permanență.

  Noi îți oferim suportul.Sigur îți va plăcea ce faci.O știm din experiență.

  Nouă ne place!

  Avantajele francizei Mons Mellis

  Profitabilitate. Francizatul Mons Mellis beneficiază de o afacere testată, care se bucură de un real succes

  Personal redus. Datorită conceptului Mons Mellis, brutăria va putea fi gestionată cu un personal restrâns, format din 2 până la 6 oameni, ceea ce nu exclude, dar limiteză problemele legate de lipsa personalului, specifice acestui moment și care se vor acutiza în viitor.

  Continuitate. Viitorul brutăriilor din România se înscrie clar pe acest trend al micilor brutării, în detrimentul brutăriilor de volum, energofage, și operate cu personal numeros. Să ne gândim că în Germania, Franța, Italia, până la 70 % din piața pâinii este acoperită de brutăriile artizanale care oferă pâine proaspată, curată, și care au ajuns la a 5-a sau a 6-a generație de brutari,  afacerea transmițându-se din tată-n fiu.

  Recunoaștere. Te vei bucura de o afacere cunoscută pe plan național si internațional, de toate premiile obținute de noi, de toate rețetele create de noi, de imaginea noastră impecabilă, de promovare continuă.

  Materie primă de calitate. Într-o lume în care diversitatea materiilor prime aduce cu sine și probleme legate de calitate, de furnizori cu practici economice diferite, noi iți punem la dispoziție toată materia primă de care ai nevoie, în condiții de calitate maximă, fiecare produs care intră în componența rețetelor noastre, fiind serios testat și verificat, astfel încât să poți produce la un nivel de calitate maximă.

  Pregătirea inițială a francizaților. Chiar dacă nu aveți experiență, nu trebuie să vă impacientați. Înainte de deschidere, tot personalul va fi școlarizat și va face practică în unitățile Mons Mellis de la Brașov. Astfel, în momentul deschiderii brutăriei, toată lumea va ști cu exactitate ce are de făcut.

  Oportunități de dezvoltare. Mons Mellis oferă francizaților oportunitatea de a se dezvolta, să deschidă și să opereze  alte unitați francizate. Exclusivitatea teritorială garantează zero concurentă din partea altor francizați. Contractul de area developer îi dă francizatului posibilitatea de a dezvolta noi unități într-un anumit teritoriu.

  Franciza Mons Mellis Start - Investește acum în viitorul tău!

  Pentru a accesa o franciză Mons Mellis Start, aveți nevoie de o locație fixă în proprietate sau în chirie care să aibă o suprafață cuprinsă într 80 și 130 mp. Locația trebuie avizată inițial de Francizor, și trebuie pregătită pentru o bună desfășurare a activității conform instrucțiunilor primite. Unitatea trebuie să dețină curent trifazic 380 V, putere instalată de minim 35 kw, apă potabilă și să fie igienizată, zugrăvită și pregătită de amplasarea echipamentelor. Ce oferim

  Clienți - Pe lângă magazinul propriu și colaboratori, vei produce și livra și comenzile primite prin intermediul siteului monsmellis.ro din județul tău și județe care nu dețin încă o franciză Mons Mellis (stabilite de comun acord)

  Un parteneriat solid cu una dintre cele mai vechi brutării artizanale din România

  Posibilitatea ca și clienții tăi să se bucure de recunoașterea și premiile obținute de produsele noastre

  Drept de folosire a mărcii Mons Mellis

  Contractul de franciză se încheie pe o perioadă de 6 ani

  Exclusivitate teritorială (la nivel județean)

  Consultanță și instruire atât la brutăria noastră cât și la locație cu ocazia deschiderii

  Suport tehnic 24h/7

  Echipamente pentru brutărie (atât noi cât și folosite, dar în stare bună)

  Echipamente pentru cofetărie (atât noi cât și folosite, dar în stare bună)

  Materie primă de cea mai bună calitate

  Manual de operare franciză,

  Manual de identitate vizuală,

  Manual rețete pâine albă,

  Manual de rețete pâine neagră,

  Manual de rețete cofetărie

  Costurile aferente acestui tip de franciză sunt următoarele

  Cost franciză 35000 euro + tva (aici este inclus tot pachetul de mai sus)

  Redevență 5% din cifra de afaceri

  Taxă marketing 1% din cifra de afaceri

  Franciza Mons Mellis Partner

  Pentru a accesa o franciză Mons Mellis Partner +, aveți nevoie de o locație fixă în proprietate sau în chirie care să aibă o suprafață cuprinsă într 80 și 130 mp. Locația trebuie avizată inițial de Francizor, și trebuie pregătită pentru o bună desfășurare a activității conform instrucțiunilor primite. Unitatea trebuie să dețină curent trifazat 380 V, putere instalată de minim 50 kw, apă potabilă și să fie igienizată, zugrăvită și pregătită de amplasarea echipamentelor. Francizorul nu se ocupă de amenajarea primară a locației. Ce aveți inclus în prețul francizei

  Echipamente noi pentru brutărie (pachet extins)
  Echipamente noi pentru cofetărie (pachet extins)
  Coffee corner
  Materie primă de cea mai bună calitate
  Manual de operare franciză,
  Manual de identitate vizuală,
  Manual rețete pâine albă,
  Manual de rețete pâine neagră,
  Manual de rețete cofetărie
  Training și instruire pentru tot personalul la Brașov (cazarea personalului nu este inclusă)
  Consultanță și instruire la locație cu ocazia deschiderii
  Drept de folosire a mărcii Mons Mellis

   Costurile aferente acestui tip de franciză sunt următoarele

   Cost franciză 90000 euro + tva (aici este inclus tot pachetul de mai sus)
   Redevență 5% din cifra de afaceri
   Taxă marketing 1% din cifra de afaceri
   Contractul de franciză se încheie pe o perioadă de 6 ani
   Se oferă exclusivitate teritorială (la nivel judetean)

    Pașii de urmat pentru a deține o franciză Mons Mellis

    Ne contactați și ne transmiteți în scris dorința de a deveni francizat Mons Mellis într-o anumită zonă care nu este acoperită de un alt francizat
    Ne intâlnim și semnăm un acord de confidențialitate pentru a vă putea pune la dispoziție toate informațiile solicitate. În cadrul acestei întâlniri și a discuțiilor purtate, vom decide și dacă vă încadrați în profilul nostru de francizat.
    Dacă toate aspectele sunt agreate, se semnează contractul de franciză și se plătește pachetul de echipamente
    Se amenajează spațiul, se comandă și livrează echipamentele, se pregătește spațiul în vederea deschiderii
    Parcurgem împreună pașii de învățare a sistemului nostru de lucru și a procedeelor tehnologice
    Deschidem brutăria

     În speranța că prezentarea noastră a răspuns întrebărilor legate de franciza Mons Mellis, vă mulțumim pentru interesul acordat și vă așteptăm alături de noi să facem pâine bună!

     ORAȘE VIZATE

     ALBA IULIA, ALEXANDRIA, ARAD, BACĂU, BAIA MARE, BISTRIȚA, BRĂILA, BUCUREȘTI, TÂRGOVIȘTE, TÂRGU JIU, BUZĂU, CĂLĂRAȘI, CLUJ-NAPOCA, DEVA, FOCȘANI, GALAȚI, GIURGIU, IAȘI, MIERCUREA CIUC, TÂRGU MUREȘ, ORADEA, PIATRA NEAMȚ, PLOIEȘTI, RÂMNICU VÂLCEA, SFÂNTU GHEORGHE, SIBIU, SLATINA, SLOBOZIA, SUCEAVA, TULCEA, VASLUI, ZALĂU

     Dacă îți dorești o brutărie Mons Mellis în orașul tău, contactează-ne la numărul de telefon 0742026352 sau pe mail contact@monsmellis.ro

     Brutărie Artizanală

     Fii parte din afacerea Mons Mellis