Mons Mellis – Brutărie artizanală autentică!

Mons Mellis reprezintă la acest moment singura franciză 100% românească din domeniul brutăriilor artizanale, ce are ca scop acoperirea națională pentru a crea un brand puternic, autohton.

În 2014 Mons Mellis își deschide porțile, devenind prima brutărie artizanală din Brașov. Clădirea în care a funcționat încă din 1934 prima lăptărie a cooperativei sașilor din Hărman devine astfel primul spațiu de producție al viitoarei francize Mons Mellis, franciză care de-a lungul anilor s-a regăsit și se regăsește cu brutării artizanale în marile orașe din România: Brașov, București, Constanța, Pitești, Târgoviște, Timișoara, Satu Mare, Botoșani. Premiile obținute și participarea de-a lungul timpului în concursuri naționale și internaționale garantează calitatea excepțională a produselor noastre.

Inovația combinată cu tradiția ne definește ca brutărie artizanală autentică!

Produsele noastre

Pe rafturile Mons Mellis găsim următoarele categorii de produse:

- produse de brutărie artizanală: specialități de pâine precum ciabatta, baghetă frantuzească, secară bavareză, soprana, secară, secară cu chimen, multicereale, pane cunzatu, pâine cu turmeric, pâine Pompei, pâine cu făină spelta, cozonaci, pască, etc. Toate aceste produse sunt de o calitate exceptională, la conceperea si fabricarea lor luându-se in calcul numai materie primă de cea mai bună calitate, precum si ingrediente ale căror valențe curative au fost demonstrate de-a lungul timpului. Procedurile de producție folosite sunt tradiționale si artizanale, fiind inspirate din brutăriile artizanale franceze, italiene si germane.

- produse de cofetarie: prăjituri de casă, ciocolată de casă, o gamă largă de biscuiți după rețete proprii

- produse de băcănie sub marca proprie Mons Mellis și nu numai: biscuiți cu făină spelta, musli, dulcețuri, făină spelta, ulei de măsline, vin, bere artizanală, apă minerală la sticlă, etc.Toate produsele existente pe rafturile noastre sunt strâns legate de pâine, nu fac notă discordantă și sunt ales selecționate pentru satisfacerea exigențelor clienților noștri.

Preparate autentice

Suntem încântați să vă prezentăm preparatele noastre autentice! Vizitați brutăriile noastre artizanale pentru a încerca produse tradiționale precum limonadă, negresă, amandină, prăjitură cu vanilie și multe altele. Nu numai că vă veți bucura de aromele răcoritoare, dar veți reuși să vă amintiți gustul prăjiturilor copilăriei!

Mons Mellis

Franciză

Mons Mellis

Franciză